Tesenergie

Este legal, 100% gratuit si foarte simplu
sa-ti schimbi furnizorul.Liberalizarea curentului iti da acces la o factura mai mica luna de luna.
Nu trebuie sa te recablezi, nu pierzi energia, nu stai la cozi.

Muta cursorul din bara din dreapta in dreptul consumului tau lunar, pentru a vedea cat poti castiga intr-un an.


CAT PLATESTI FACTURA LUNAR?
2000 Lei 20.000 Lei
Vei castiga aproximativ: *

* Calcul comparativ cu tarifele pentru componenta de piata concurentiala
avizate de ANRE

Cum ne-a venit ideea sa ieftinim curentul?

Tesenergie

Liberalizarea energiei electrice este un plan progresiv de a impiedica monopolul de pret al unui unic producator. Este un proces ce are loc in orice sistem capitalist functional, in care se pune accent pe mediul concurential.

Printre avantajele mediului concurential se numara formarea libera a preturilor, eficientizarea costurilor si oferirea de stimulente catre beneficiari, care acum pot fi discutate intr-o negociere directa.

In esenta, liberalizarea energiei nu vine sa sprijine niciun act speculativ, ci permite vanzarea acesteia la un pret ce reflecta fluctuatiile procesului de productie si ale pietei.

Pretul energiei electrice fluctueaza foarte mult in functie de ora si conditiile la care este produsa (stocarea ei fiind practic imposibila). Pretul platit pentru energie electrica ar trebui sa reflecte costul de productie al acesteia.

Pentru a livra energia la cele mai bune preturi posibile, ne-am setat politica de preturi dupa principiul castigului la fluctuatia de pret, dar si a asigurarii consumatorilor in cazul in care fluctuatia devine prea acuta (hedging).

Cu alte cuvinte, atunci cand curentul se produce ieftin, acest lucru se reflecta si pe nota de plata a consumatorului, iar atunci cand se produce prea scump, acesta este asigurat, astfel incat sa nu suporte socul.

TES este un furnizor de energie electrica, licenta ANRE nr.908/2009, cu dreptul de a vinde energie electrica pe teritoriul Romaniei.

De ce sa platesti energie scumpa cand se poate si mai ieftin?Tesenergie
 
Copyright © 2013 SC Transformer Energy Suply SRLTermeni si conditii Tesenergie