Tesenergie

Este legal, 100% gratuit si foarte simplu
sa-ti schimbi furnizorul.Liberalizarea curentului iti da acces la o factura mai mica luna de luna.
Nu trebuie sa te recablezi, nu pierzi energia, nu stai la cozi.

Muta cursorul din bara din dreapta in dreptul consumului tau lunar, pentru a vedea cat poti castiga intr-un an.


CAT PLATESTI FACTURA LUNAR?
2000 Lei 20.000 Lei
Vei castiga aproximativ: *

* Calcul comparativ cu tarifele pentru componenta de piata concurentiala
avizate de ANRE

De ce curentul liberalizat este mai ieftin?

Fiecare consumator are posibilitatea de a-si alege furnizorul de energie electrica si de a negocia clauzele contractuale. O piata concurentiala aduce nu doar preturi mai mici pentru energie, ci si servicii mai bune fata de clienti. Oferta noastra reflecta cel mai bun pret disponibil pe piata, iar acest avantaj il transferam mai ales catre consumator. Detalii aici

De ce curentul vostru este mai ieftin?

Pentru ca energia noastra provine direct de la producatori de energie. 

Am nevoie de aprobarea Enel / Electrica / EON / CEZ?

Cu banii dumneavoastra faceti ce doriti. Trebuie doar sa anuntati furnizorul actual ca nu mai doriti sa cumparati energie de la el, luand in calcul termenul de preaviz legal/contractual, de obicei 20-30 zile.

Pentru schimbarea furnizorului este necesar:
- acordul Distribuitorului din zona de referinta materializat prin documentul care poarta denumirea Aviz Tehnic de Racordare (ATR-document care consemneaza informatii legate de locatia punctului de consum, conditiile tehnice existente, eventualele imbunatatiri ce trebuiesc aduse instalatiilor electrice in vederea racordarii la reteaua electrica)
- acordul vechiului furnizor este unul implicit, insa este conditionat de plata la zi a facturilor de energie electrica

Cat efort presupune schimbarea furnizorului?

Trebuie sa aveti la indemana contractul cu furnizorul actual de energie, ultima factura si avizul tehnic de racordare pentru toate locurile de consum.

Schimbarea furnizorului nu implica modificari de ordin tehnic si nici nu exista intreruperi in procesul furnizarii de energie electrica. Daca ATR-ul este valabil si daca plata facturilor este la zi (in termenul de scadenta a facturilor) fata de vechiul furnizor, atunci livrarea de energie poate sa inceapa din prima zi a lunii care urmeaza dupa expirarea termenului de preaviz mentionat mai sus.

Unde sun in caz de avarie?

In caz de avarie, puteti apela Call Center-ul TES pe care vi-l punem la dipozitie 24h din 24. Personalul nostru calificat in domeniul energetic va acorda suport de fiecare data cand intampinati probleme in alimentarea cu energie electrica, oferindu-va urmatoarele avantaje:

- avem legatura directa cu distribuitorii de energie din toata tara, la nivel de dispecerat energetic

- cautam solutii rapide si eficiente

- va informam din ora in ora care este stadiul de solutionare al problemei

Cum citesc contorul?

Nu trebuie sa cititi contorul altfel decat ati facut pana acum. Il citeste Distribuitorul, in cele mai multe cazuri in mod automat. Indecsii contorului sunt trimisi apoi catre furnizor care emite factura de energie catre dumneavoastra.

Cati furnizori voi avea?

Veti avea un singur furnizor de energie electrica.  In baza contractului de furnizare energie electrica noi vom semna contractul de distributie cu Distribuitorul zonal pentru locul/locurile dumneavoastra  de consum.

Cate facturi platesc?

In functie de varianta de facturare aleasa, puteti avea una, maxim doua facturi pe luna.

Cat ma costa schimbarea furnizorului?

Pentru schimbarea furnizorului nu se percep taxe de conectare sau de contractare. Este posibil sa apara costuri adiacente, de exemplu in situatia in care nu aveti un ATR valabil si in acest caz distribuitorul va percepe o taxa pentru emiterea unui ATR nou sau pentru reactualizarea celui vechi.

Este legal sa schimb furnizorul?

Schimbarea furnizorului este o procedura legala, reglementata de catre ANRE, fiecare consumator avand dreptul de a-si alege furnizorul dintre firmele licentiate in domeniul furnizarii de energie electrica. Incepand cu 01.01.2014, ANRE elimina tarifele reglementate pentru energia electrica, incurajand participarea tuturor consumatorilor la piata de energie electrica.

De ce as schimba furnizorul actual?

Clientii Transformer Energy Supply beneficiaza de servicii de calitate, la un pret corect raportat la realitatile din piata energiei.

Ce date trebuie sa ofer pentru calculul unei oferte de energie?

Pentru intocmirea unei oferte personalizate ne sunt necesare urmatoarele informatii:

- Adresa locului de consum (judet, localitate)

- Nivelul tensiunii de alimentare (inalta tensiune, medie tensiune, joasa tensiune)

- Consumul mediu 

Dupa schimbarea furnizorului, se poate schimba calitatea si continuitatea alimentarii cu energie electrica?

Schimbarea furnizorului nu implica modificari de ordin tehnic, deci nu poate afecta calitatea alimentarii cu energie electrica. La momentul schimbarii furnizorului, nu vor exista sincope in alimentarea cu energie. Practic, dupa ultima citire a contorului, consumul dumneavoastra nu va mai fi transmis catre vechiul furnizor, ci va fi transmis noului furnizor de catre Distribuitor.
 
Copyright © 2013 SC Transformer Energy Suply SRLTermeni si conditii Tesenergie