Tesenergie

Este legal, 100% gratuit si foarte simplu
sa-ti schimbi furnizorul.Liberalizarea curentului iti da acces la o factura mai mica luna de luna.
Nu trebuie sa te recablezi, nu pierzi energia, nu stai la cozi.

Muta cursorul din bara din dreapta in dreptul consumului tau lunar, pentru a vedea cat poti castiga intr-un an.


CAT PLATESTI FACTURA LUNAR?
2000 Lei 20.000 Lei
Vei castiga aproximativ: *

* Calcul comparativ cu tarifele pentru componenta de piata concurentiala
avizate de ANRE

Termeni si conditii

Utilizarea website-ului www.curentieftin.ro, care include vizitarea, inregistrarea datelor de contact, parcurgerea pasilor de pe acest site necesari ofertarii si contractarii serviciilor de furnizare energie electrica implica acceptarea urmatorilor termeni si conditii:


Date cu caracter personal si confidentialitate

Atunci cand folositi site-ul nostru www.curentieftin.ro, este posibil ca S.C. Transformer Energy Supply S.R.L., operator de date cu caracter personal, inregistrat sub nr. 30009, sa colecteze, direct sau indirect, anumite date personale despre dumneavoastra, date pe care le-ati introdus pe acest site. Aceste date pot privi informatii generale cum ar fi numar de telefon, adresa de e-mail, nume si prenume etc.

S.C. Transformer Energy Supply S.R.L poate folosi datele dumneavoastra si pentru a va oferi informatii despre serviciile oferite de noi sau de partenerii nostri, despre care noi credem ca vi se potrivesc sau corespund intereselor dumneavoastra, cu conditia sa nu fi optat pentru a nu primi un astfel de serviciu.

S.C. Transformer Energy Supply S.R.L. se angajeaza sa utilizeze datele dumneavoastra personale in conformitate cu obiectivele prevazute si se angajeaza sa pastreze confidentialitatea informatiilor personale colectate, in conditiile prevazute in legislatia aplicabila. Aceasta declaratie de confidentialitate nu se extinde asupra paginilor de web ale tertilor cu link-uri catre site-ul www.curentieftin.ro.

De asemenea, vom colecta si folosi date nepersonalizate in scopul realizarii de statistici si pentru a ne ajuta in imbunatatirea calitatii serviciilor oferite catre dumneavoastra, pentru a intelege mai bine profilul clientilor nostri.

Informatiile colectate nu vor fi divulgate catre terte parti, cu exceptia firmelor de curierat/Postei Romane si doar cu scopul indeplinirii formalitatilor necesare incheierii contractului.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat conform legilor in vigoare.

Ne obligam sa incetam comunicarile prin e-mail catre dumneavoastra in maxim 3 zile din momentul in care ne-ati solicitat acest lucru – solicitare facuta pe fax sau e-mail la datele prevazute in sectiunea Contact a prezentului site.

Prin acceptarea acestor termeni si conditii va dati acordul in mod expres ca anumite date personale ale dumneavoastra sa fie stocate si prelucrate de catre S.C. Transformer Energy Supply S.R.L. si declarati expres ca ati luat la cunostinta de prevederile Legii 677/2001 si de drepturile prevazute de aceasta lege, pe care le puteti exercita conform prevederilor legale, in special de urmatoarele drepturi:

  • dreptul de opozitie;
  • dreptul de accces;
  • dreptul de interventie asupra datelor.

Pentru a va informa asupra drepturilor dumneavoastra, va rugam sa vizitati site-ul Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Legislatie aplicabila

Termenii si conditiile acestui acord sunt guvernate de legea romana in vigoare. Nerespectarea termenilor si conditiilor stipulate in acest acord atrage raspunderea in conformitate cu prevederile legii.

Dispozitii finale

S.C. Transformer Energy Supply S.R.L. isi rezerva dreptul de a schimba oricand si fara preaviz continutul site-ului www.curentieftin.ro precum si termenii si conditiile de folosire ale acestuia. Acestea vor fi publicate pe site si vor produce efecte de la data publicarii lor.

Folosirea site-ului sau a serviciilor oferite prin intermediul sau este considerat ca acceptare a noilor termeni si conditii.

Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site, de catre orice persoana, fara acordul scris prealabil al S.C. Transformer Energy Supply S.R.L

Tentativele de acces neautorizat la site si incercarile de frauda vor fi raportate autoritatilor competente.

 
Copyright © 2013 SC Transformer Energy Suply SRLTermeni si conditii Tesenergie